+48 666 557 551 | +48 606 15 10 10 | info@zmeblami.pl

Szukaj

Regulamin i Polityka Prywatności

  1. Sklep internetowy zmeblami.pl prowadzony jest przez firmę: "TT Meble" z siedzibą firmy w Chojęcin Szum 25, 63-640 Bralin, NIP: 514-033-39-51, REGON: 302-48-07-10
  2. Towary wystawione w sklepie internetowym są nowe. Każdy zakupiony towar objęty jest gwarancją producenta. Gwarancja obejmuje jedynie ewentualne wady wynikające z wad materiałów.
  3. Gwarancja nie obejmuje wad powstałych na skutek niewłaściwego montażu i użytkowania.Do każdego zakupionego towaru wystawiamy paragon a na życzenie klienta fakturę VAT.
  4. Ceny wystawionych towarów są cenami brutto.
  5. Zamówienia można składać 7 dni w tygodniu.
  6. Płatności obsługiwane są przez firmę Blue Media S.A z siedzibą w Sopocie, ul. Haffnera 6, kod pocztowy: 81-717, KRS: 0000320590.
  7. W sklepie internetowym istnieje możliwość płatności za pomocą kart
    • Visa
    • Visa Electron
    • MasterCard
    • MasterCard Electronic
    • Maestro
  8. W przypadku wystąpienia konieczność zwrotu środków za transakcję dokonaną przez klienta kartą płatniczą, sprzedający dokonana zwrotu na rachunek bankowy przypisany do karty płatniczej Zamawiającego.
  9. Koszt dostawy podany jest zawsze w aukcji, jest to końcowa i ostateczna kwota za transport. Istnieje również możliwość osobistego odbioru towaru w siedzibie firmy.
  10. Termin realizacji zamówienia wynosi od 24 godzin do 14 dni roboczych. O terminie realizacji poinformujemy najpóźniej na dzień przed dostawą.
  11. Czas realizacji zamówienia jest liczony od momentu uzyskania pozytywnej autoryzacji płatności.
  12. W przypadku nie odebrania przesyłki w terminie, który przesyłany jest zawsze najpóźniej dzień przed planowaną dostawą, kupujący zostaje obciążony kolejną opłatą za powtórną dostawę towaru w kwocie równoważnej kosztom przesyłki.
  13. Koszty dostawy nie obejmują wniesienia towaru do mieszkania.
  14. Sklep zastrzega sobie prawo do zmiany cen towarów znajdujących się w ofercie lub zakończenia aukcji przed czasem.
  15. Przed odebraniem przesyłki od kuriera należy sprawdzić czy opakowanie nie uległo uszkodzeniu w transporcie. Nie wskazane jest otwieranie paczek przy kierowcy za wyjątkiem elementów szklanych. Jeśli na opakowaniu przesyłki widoczne są uszkodzenia należy jej nie przyjmować i w obecności kuriera sporządzić protokół szkody, następnie jak najszybciej skontaktować się ze sprzedawcą w celu wyjaśnienia sprawy.
  16. Zamawiający może zrezygnować z zamówienia lub wprowadzić zmiany do czasu rozpoczęcia realizacji zamówienia. Zobowiązany jest zgłosić rezygnację drogą telefoniczną bądź e-mail.
  17. Złożenie zamówienia oznacza akceptacje niniejszego regulaminu.
  18. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:
  19. a. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Alan Pol prowadzący działalność gospodarczą pod firmą: Export - Import Alan Pol Alan Pol z siedzibą pod adresem Chojęcin - Szum 25, 63-640 Bralin.
    Kontakt z administratorem możliwy jest:
    • E-mail: info@zmeblami.pl
    • Tel.: 606 15 10 10
    • Pod adresem: ul. Chojęcin - Szum 25, 63-640 Bralin
    b. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu zawarcia i realizacji umowy oraz archiwizacji przekazanych danych na podstawie art. 6 ust 1 ppkt a.) ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE)
    c. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
    d. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres realizacji i archiwizacji umowy a w pozostałych przypadkach do czasu wycofania zgody.
    e. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
    f. Administrator przewiduje podejmowanie decyzji w sposób zautomatyzowany oraz profilowanie Pani/Pana osoby w celu lepszego dopasowania jakości usług.
    g. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
    h. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, jednakże nie podanie danych osobowych uniemożliwi nam przyjęcie i realizację zamówienia.

Dostępne formy płatności:


Polityka prywatności

  1. Sklep nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tak zwane „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Sklepu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Sklepu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
    • dostosowania zawartości stron internetowych Sklepu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Sklepu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
    • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Sklepu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  5. W ramach Sklepu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  6. W ramach Sklepu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
    • „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Sklepu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Sklepu;
    • pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, na przykład wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Sklepu;
    • „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Sklepu;
    • „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
    • „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Sklepu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Sklepu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  8. Operator Sklepu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Sklepu.
  9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Sklepu reklamodawców oraz partnerów.
  10. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów